Overzicht

Collecties

Met de collecties van Kriate willen we dat de natuurlijke kleurstenen centraal staan in de handgemaakte juwelen. We begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft en dat er geen one-size-fits-all benadering van toepassing is op sieraden. Ook hebben we ervoor gezorgd dat we een uitgebreide collectie kunnen aanbieden die voldoet aan de ethische normen en conflictvrije diamanten.

De lijn die we in onze collectie willen doortrekken valt onder het motto “Less is more”. Onze unieke juwelen worden vergezeld van een natuurlijke diamant of kleursteen van de hoogste kwaliteit om nog generaties lang mee te gaan. Toch houden we het ontwerp eenvoudig, maar vooral subtiel en elegant. Al is het wel mogelijk om juwelen te laten aanpassen naar jouw wensen.

Maatwerk

Onze collecties gaan verder dan alleen verlovingsringen of trouwringen. We bieden ook een uitgebreide selectie van armbanden, halskettingen, oorbellen en hangers, elk met hun eigen unieke kenmerken en ontwerpen. Momenteel heet de huidige collectie Less is more, waar elegantie en tijdloze sieraden de kern zijn.

Volg ons om de voet om op de hoogte te blijven van onze nieuwe collecties.